Momkids On Celebration, Ajang Kreasi lan Percaya Dhiri
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 14 kali

Anak minangka anggota kulawarga, kejaba lumrahe antuk asih tresna wujud saka wongtuwane, uga samesthine kaasah lan kagulawenthah amrih temanja bakate. Nyengkuyung wigatine bab kasebut, mula Panjebar Semangat bebarengan karo Woman Online Community Surabaya (WOSCA) ada-ada nggelar adicara kanggo bocah-bocah.

Ing kalodhangan iki, kanggo bocah-bocah dalah ibu lan ramane, sing dumunung ana Surabaya sakupenge, utawa nduwe rancangan dolan menyang Surabaya. Adicara kagelar ing salah sijine mall gedhe ing Surabaya, yaiku Ciputra World.

Mapan ing Atrium Rotunda (lantai 3), bakale ana maneka pasar tiban, seminar, lan lomba-lomba. Sing kepengin melu lomba, ayo enggal ndhaftar ya! Bisa kanthi tilpun utawa SMS menyang nomer 081216766011.

1. Lomba Fashion Show Ibu lan Anak

Dina Setu, 18 November 2017 tabuh 14.00 WIB

Kanggo bocah umur 5 – 8 taun lan ibune

Tema busana anak: Ibuku Pahlawanku

Beya pendhaftaran: Rp 50.000

Fasilitas: nyamikan

2. Lomba Rias Ibu lan Anak

Dina Setu, 18 November 2017 tabuh 14.00 WIB

Kanggo bocah 5 – 8 taun lan ibune (Ibu ngrias anake).

Beya pendhaftaran: Rp 50.000, nggawa piranti rias dhewe

Fasilitas: nyamikan

3. Lomba Storygami (Seni Lelempit Kertas)

Dina Minggu, 19 November 2017 tabuh 14.30 – 16.00 WIB

Kanggo bocah 5 – 9 taun

Beya pendhaftaran: Rp 35.000

Fasilitas: kertas origami, goodie bag, nyamikan

Bakal ana sing arep ndongeng: Kak Han

4. Lomba Bento (Nggawe Kreasi Panganan)

Dina Minggu, 19 November 2017 tabuh 10.30 – 12.00 WIB

Kanggo bocah 5 – 7 taun

Beya pendhaftaran: Rp 60.000

Fasilitas: bahan bento, celemek, nyamikan, Trophy kanggo juara.

n

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang akeh ngucapake kabecikan iku “luwih becik” katimbang wong kang seneng mbisu.

Klik

BALAPAN WEDHUS

Sawijining bocah cilik lagi melu tandhing ing sawijining lomba balapan nunggang wedhus utawa mutton busting. Acara kaya ngene iki cukup populer jroning pawai Fourth of July parade ing kutha Vale, Oregon, AS. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud ngajab, bayare guru honorer ndang diwenehke

Iki sing jenenge menteri zaman now!

Mendikbud ngajab, bayare guru honorer ndang diwenehke

Iki sing jenenge menteri zaman now!

Panglima TNI ditulak mlebu AS

Mengko gek merga, titttt…. (sensor!)