TV
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 58 kali

Matematika

Gareng :       “Saiki matematika. b x b = 4 “b” sama dengan....?”

Bagong :      “2 (loro).”

Gareng :       “a x a = 2 “a” padha karo? Jawabane kudu padha!”

Bagong :      “Ya, ora bisa!”

Gareng :       “ku x ku = 2 (diwaca kupingku ana loro).”

Bagong :      “Iya, ya!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

P i t i k

Gareng :      “Upama nggonmu, arep nyembeleh pitik, kowe arep milih apane?”

Bagong :      “Yen ora dhadha menthok, ya pupu gendhing. Sing akeh daginge.”

Gareng :      “Sing bener ya milih gulune. Apa ana mbeleh pitik kok milih pupune, teneh ming pincang thok,         ora mati.”

Bagong :      ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

TV

Gareng :      “TV-ku, sawise dakganti antenane sing anyar, kabeh stasiun TV bisa nyaut.”

Bagong :      “Nggonku kuwi, siji wae ora ana sing bisa nyaut. Indosiar ora bisa, RCTI apa maneh, bara-bara TV Global.”

Gareng :      “Sebabe? Kok bisa?”

Bagong :      “Bisa wae, karang aku iki ora gableg TV, kok.”

Gareng    :       ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…