TV
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 20 kali

Matematika

Gareng :       “Saiki matematika. b x b = 4 “b” sama dengan....?”

Bagong :      “2 (loro).”

Gareng :       “a x a = 2 “a” padha karo? Jawabane kudu padha!”

Bagong :      “Ya, ora bisa!”

Gareng :       “ku x ku = 2 (diwaca kupingku ana loro).”

Bagong :      “Iya, ya!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

P i t i k

Gareng :      “Upama nggonmu, arep nyembeleh pitik, kowe arep milih apane?”

Bagong :      “Yen ora dhadha menthok, ya pupu gendhing. Sing akeh daginge.”

Gareng :      “Sing bener ya milih gulune. Apa ana mbeleh pitik kok milih pupune, teneh ming pincang thok,         ora mati.”

Bagong :      ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

TV

Gareng :      “TV-ku, sawise dakganti antenane sing anyar, kabeh stasiun TV bisa nyaut.”

Bagong :      “Nggonku kuwi, siji wae ora ana sing bisa nyaut. Indosiar ora bisa, RCTI apa maneh, bara-bara TV Global.”

Gareng :      “Sebabe? Kok bisa?”

Bagong :      “Bisa wae, karang aku iki ora gableg TV, kok.”

Gareng    :       ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane