TV
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 49 kali

Matematika

Gareng :       “Saiki matematika. b x b = 4 “b” sama dengan....?”

Bagong :      “2 (loro).”

Gareng :       “a x a = 2 “a” padha karo? Jawabane kudu padha!”

Bagong :      “Ya, ora bisa!”

Gareng :       “ku x ku = 2 (diwaca kupingku ana loro).”

Bagong :      “Iya, ya!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

P i t i k

Gareng :      “Upama nggonmu, arep nyembeleh pitik, kowe arep milih apane?”

Bagong :      “Yen ora dhadha menthok, ya pupu gendhing. Sing akeh daginge.”

Gareng :      “Sing bener ya milih gulune. Apa ana mbeleh pitik kok milih pupune, teneh ming pincang thok,         ora mati.”

Bagong :      ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

TV

Gareng :      “TV-ku, sawise dakganti antenane sing anyar, kabeh stasiun TV bisa nyaut.”

Bagong :      “Nggonku kuwi, siji wae ora ana sing bisa nyaut. Indosiar ora bisa, RCTI apa maneh, bara-bara TV Global.”

Gareng :      “Sebabe? Kok bisa?”

Bagong :      “Bisa wae, karang aku iki ora gableg TV, kok.”

Gareng    :       ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?