TV
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 43 kali

Matematika

Gareng :       “Saiki matematika. b x b = 4 “b” sama dengan....?”

Bagong :      “2 (loro).”

Gareng :       “a x a = 2 “a” padha karo? Jawabane kudu padha!”

Bagong :      “Ya, ora bisa!”

Gareng :       “ku x ku = 2 (diwaca kupingku ana loro).”

Bagong :      “Iya, ya!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

P i t i k

Gareng :      “Upama nggonmu, arep nyembeleh pitik, kowe arep milih apane?”

Bagong :      “Yen ora dhadha menthok, ya pupu gendhing. Sing akeh daginge.”

Gareng :      “Sing bener ya milih gulune. Apa ana mbeleh pitik kok milih pupune, teneh ming pincang thok,         ora mati.”

Bagong :      ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

TV

Gareng :      “TV-ku, sawise dakganti antenane sing anyar, kabeh stasiun TV bisa nyaut.”

Bagong :      “Nggonku kuwi, siji wae ora ana sing bisa nyaut. Indosiar ora bisa, RCTI apa maneh, bara-bara TV Global.”

Gareng :      “Sebabe? Kok bisa?”

Bagong :      “Bisa wae, karang aku iki ora gableg TV, kok.”

Gareng    :       ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa