JESLIN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 50 kali

Ndèrèk nepangaken kadang kinasih sedaya, nami kula JESLIN, lair 22 Agustus 2016. Cita-cita kula kepéngin dados penulis lan kritikus kados Oom Gunarso TS. Bapak kula ALEXANDER DINAR S.Psi, déné Ibu kula VERONICA ANIK, ingkang pidalem ing Lempongsari Barat 354 Semarang.

   Kula atur sungkem kagem Mbah Kung / Putri Ngatimin ing kalibawang, Mbah Kung A.S. Yasman ing Semarang, ugi Budhé Ikha, Pakdhé Albertus Arie, Mbah Ti Christina dalah sedulur-sedulur Sing Njlonèt lan Pandhemen Panjebar Semangat saNuswantara kabèh.

   Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang tansah nampi berkahing Gusti ingkang Maha Suci, bekti dhateng tiyang sepuh, sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?