JESLIN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 33 kali

Ndèrèk nepangaken kadang kinasih sedaya, nami kula JESLIN, lair 22 Agustus 2016. Cita-cita kula kepéngin dados penulis lan kritikus kados Oom Gunarso TS. Bapak kula ALEXANDER DINAR S.Psi, déné Ibu kula VERONICA ANIK, ingkang pidalem ing Lempongsari Barat 354 Semarang.

   Kula atur sungkem kagem Mbah Kung / Putri Ngatimin ing kalibawang, Mbah Kung A.S. Yasman ing Semarang, ugi Budhé Ikha, Pakdhé Albertus Arie, Mbah Ti Christina dalah sedulur-sedulur Sing Njlonèt lan Pandhemen Panjebar Semangat saNuswantara kabèh.

   Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang tansah nampi berkahing Gusti ingkang Maha Suci, bekti dhateng tiyang sepuh, sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa