JESLIN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 8 kali

Ndèrèk nepangaken kadang kinasih sedaya, nami kula JESLIN, lair 22 Agustus 2016. Cita-cita kula kepéngin dados penulis lan kritikus kados Oom Gunarso TS. Bapak kula ALEXANDER DINAR S.Psi, déné Ibu kula VERONICA ANIK, ingkang pidalem ing Lempongsari Barat 354 Semarang.

   Kula atur sungkem kagem Mbah Kung / Putri Ngatimin ing kalibawang, Mbah Kung A.S. Yasman ing Semarang, ugi Budhé Ikha, Pakdhé Albertus Arie, Mbah Ti Christina dalah sedulur-sedulur Sing Njlonèt lan Pandhemen Panjebar Semangat saNuswantara kabèh.

   Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang tansah nampi berkahing Gusti ingkang Maha Suci, bekti dhateng tiyang sepuh, sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane