JESLIN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 69 kali

Ndèrèk nepangaken kadang kinasih sedaya, nami kula JESLIN, lair 22 Agustus 2016. Cita-cita kula kepéngin dados penulis lan kritikus kados Oom Gunarso TS. Bapak kula ALEXANDER DINAR S.Psi, déné Ibu kula VERONICA ANIK, ingkang pidalem ing Lempongsari Barat 354 Semarang.

   Kula atur sungkem kagem Mbah Kung / Putri Ngatimin ing kalibawang, Mbah Kung A.S. Yasman ing Semarang, ugi Budhé Ikha, Pakdhé Albertus Arie, Mbah Ti Christina dalah sedulur-sedulur Sing Njlonèt lan Pandhemen Panjebar Semangat saNuswantara kabèh.

   Nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang ingkang tansah nampi berkahing Gusti ingkang Maha Suci, bekti dhateng tiyang sepuh, sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!! *

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…