IAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 10 kali

Hallo, kanca-kanca kabeh ! Ayo kenalan karo aku. Jenengku : SEPTIAN ROYANI PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010, putrané Papa AHMAD ROYANI, SH MH, Mamaku ARTANTI VERAWATY, Amd. Kep, adhiku Putri Ayu Veronica (Chaca), omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan. Aku lagi klas IC ing MI Murni “Sunan Drajad”.

Aku atur sungkem kagem Papa lan Mama ing Lamongan, Yangkung Arlikan Ap, Yangti Purwati, Yang Im, Yang Watoso, Oom Veryt, Oom Dhony, Mbak Wulan, Ibu Cu, ing Plosowahyu. Uga Oom Verdy, Tante Komsa, Adhik Versa ing Tuban, Ustadz & Ustadzahku, Yang Nik, Yang Su, Yang Cah, Yang Bakri, Oom Amral, Tante Erna, Tante Ifah, Tante Indah, Mbak Nilda ing Lamongan.

Nyuwun donga pangèstu, mugi mbésuk dados tiyang sholeh, bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan sedyanipun, migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA. **

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane