IAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 21 kali

Hallo, kanca-kanca kabeh ! Ayo kenalan karo aku. Jenengku : SEPTIAN ROYANI PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010, putrané Papa AHMAD ROYANI, SH MH, Mamaku ARTANTI VERAWATY, Amd. Kep, adhiku Putri Ayu Veronica (Chaca), omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan. Aku lagi klas IC ing MI Murni “Sunan Drajad”.

Aku atur sungkem kagem Papa lan Mama ing Lamongan, Yangkung Arlikan Ap, Yangti Purwati, Yang Im, Yang Watoso, Oom Veryt, Oom Dhony, Mbak Wulan, Ibu Cu, ing Plosowahyu. Uga Oom Verdy, Tante Komsa, Adhik Versa ing Tuban, Ustadz & Ustadzahku, Yang Nik, Yang Su, Yang Cah, Yang Bakri, Oom Amral, Tante Erna, Tante Ifah, Tante Indah, Mbak Nilda ing Lamongan.

Nyuwun donga pangèstu, mugi mbésuk dados tiyang sholeh, bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan sedyanipun, migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA. **

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa