IAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 31 kali

Hallo, kanca-kanca kabeh ! Ayo kenalan karo aku. Jenengku : SEPTIAN ROYANI PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010, putrané Papa AHMAD ROYANI, SH MH, Mamaku ARTANTI VERAWATY, Amd. Kep, adhiku Putri Ayu Veronica (Chaca), omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan. Aku lagi klas IC ing MI Murni “Sunan Drajad”.

Aku atur sungkem kagem Papa lan Mama ing Lamongan, Yangkung Arlikan Ap, Yangti Purwati, Yang Im, Yang Watoso, Oom Veryt, Oom Dhony, Mbak Wulan, Ibu Cu, ing Plosowahyu. Uga Oom Verdy, Tante Komsa, Adhik Versa ing Tuban, Ustadz & Ustadzahku, Yang Nik, Yang Su, Yang Cah, Yang Bakri, Oom Amral, Tante Erna, Tante Ifah, Tante Indah, Mbak Nilda ing Lamongan.

Nyuwun donga pangèstu, mugi mbésuk dados tiyang sholeh, bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan sedyanipun, migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA. **

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…