IAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 24 kali

Hallo, kanca-kanca kabeh ! Ayo kenalan karo aku. Jenengku : SEPTIAN ROYANI PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010, putrané Papa AHMAD ROYANI, SH MH, Mamaku ARTANTI VERAWATY, Amd. Kep, adhiku Putri Ayu Veronica (Chaca), omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan. Aku lagi klas IC ing MI Murni “Sunan Drajad”.

Aku atur sungkem kagem Papa lan Mama ing Lamongan, Yangkung Arlikan Ap, Yangti Purwati, Yang Im, Yang Watoso, Oom Veryt, Oom Dhony, Mbak Wulan, Ibu Cu, ing Plosowahyu. Uga Oom Verdy, Tante Komsa, Adhik Versa ing Tuban, Ustadz & Ustadzahku, Yang Nik, Yang Su, Yang Cah, Yang Bakri, Oom Amral, Tante Erna, Tante Ifah, Tante Indah, Mbak Nilda ing Lamongan.

Nyuwun donga pangèstu, mugi mbésuk dados tiyang sholeh, bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan sedyanipun, migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA. **

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?