M a l i n g
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 24 kali

M a l i n g

Pulisi   :       “Kowe kuwi, nyolong wedhus telu kok ngaku siji, mukir ya?”

Maling :       “Yakin, setunggal Pak.”

Pulisi   :       “Lha, nyatane barang bukti, wedhus telu, ngono kok isih arep kumbi?”

Maling :       “Demi Allah, kula niki ming nyolong setunggal. Wedhus kula tuntun, mboten ngerti anake sing loro padha nginthil. Rak salahe wedhuse ta? Gelem-geleme nginthil maling.”

Pulisi   :       “Bener juga, lu, maling!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

D o k t e r   1

Gareng  :      “Cilaka, kala-kala priksan dokter wae kleru.”

Bagong :      “Kleru piye?”

Gareng :      “Aku ngaku lan ngangluh yen diare, lha kok doktere kandha, supaya aku aja mangan suket nom dhisik, lan kandhange disemprot nganggo obat anti rabies.”

Bagong :      “Jebul...?”

Gareng :      “Aku kleru priksan nang dokter kewan.”

Bagong :      “Pas!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

D o k t e r   2

Pasien   :      “Dokter yen suntik neng kene iki, lara apa ora?”

Dokter   :      “Ora lara, jarene malah kepenak.”

Pasien   :      “Buktine?”

Dokter   :      “Senajan muni adhuh karo pringisan, nyatane lebar suntik dha gelem mbayar kuwi.”

Pasien   :      “Malah ana sing tuman, ya?”

Dokter   :      ???!!!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

A B C

Gareng :      “Kowe omah-omah lagi rong taun, uripe wae pas-pasan, kok wani-wanine ngingu babu loro, tur ayu-ayu.”

Bagong :      “Kae dudu babu, nanging bojoku sing nomer loro lan nomer telu.”

Gareng :      “Oo... dadi bojomu, telu ta??!!”

Bagong :      “Ora telu, bojoku mung siji. Nanging IA, IB, IC.”

Gareng            :           ???!!!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane