M a l i n g
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 76 kali

M a l i n g

Pulisi   :       “Kowe kuwi, nyolong wedhus telu kok ngaku siji, mukir ya?”

Maling :       “Yakin, setunggal Pak.”

Pulisi   :       “Lha, nyatane barang bukti, wedhus telu, ngono kok isih arep kumbi?”

Maling :       “Demi Allah, kula niki ming nyolong setunggal. Wedhus kula tuntun, mboten ngerti anake sing loro padha nginthil. Rak salahe wedhuse ta? Gelem-geleme nginthil maling.”

Pulisi   :       “Bener juga, lu, maling!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

D o k t e r   1

Gareng  :      “Cilaka, kala-kala priksan dokter wae kleru.”

Bagong :      “Kleru piye?”

Gareng :      “Aku ngaku lan ngangluh yen diare, lha kok doktere kandha, supaya aku aja mangan suket nom dhisik, lan kandhange disemprot nganggo obat anti rabies.”

Bagong :      “Jebul...?”

Gareng :      “Aku kleru priksan nang dokter kewan.”

Bagong :      “Pas!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

D o k t e r   2

Pasien   :      “Dokter yen suntik neng kene iki, lara apa ora?”

Dokter   :      “Ora lara, jarene malah kepenak.”

Pasien   :      “Buktine?”

Dokter   :      “Senajan muni adhuh karo pringisan, nyatane lebar suntik dha gelem mbayar kuwi.”

Pasien   :      “Malah ana sing tuman, ya?”

Dokter   :      ???!!!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

A B C

Gareng :      “Kowe omah-omah lagi rong taun, uripe wae pas-pasan, kok wani-wanine ngingu babu loro, tur ayu-ayu.”

Bagong :      “Kae dudu babu, nanging bojoku sing nomer loro lan nomer telu.”

Gareng :      “Oo... dadi bojomu, telu ta??!!”

Bagong :      “Ora telu, bojoku mung siji. Nanging IA, IB, IC.”

Gareng            :           ???!!!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?