VERSA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 14 kali

Calon dokter utawa pramugari iki jenengé : ADINDA VERSA ARDIANA PUTRI (VERSA), lair ing Lamongan 12 September 2015. VERSA putrané Papa ARDIAN VERDYANSYAH, A Md.Kep sarta Mama KOMSATUN A Md.Kep sing pidalem ing Sawir, Tuban.

Mbak VERSA atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung H. Tasman, Pakdhé / Budhé Darkup, Pakdhé / Budhé Wartono, Pakdhé / Budhé Hadi, Pakdhé /Budhé Ali, Pakdhé / Budhé Dzofir, Mbah Man, Mas Rofiq, Mbak Rena, Mas Zaky, Mbak Mimin ing Tuban; Ugi dhumateng Yangkung Arlikan Ap, Yangti Purwati SPd, Pakdhé Veryf lan sedaya kulawarga wonten Lamongan.

Mbak VERSA nyuwun donga pangèstu, mugi mbénjang dados tiyang ingkang solikhah, bekti dhateng tiyang sepuh, kasembadan sedyanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin, Allahumma Aamiin.*

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane