VERSA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 35 kali

Calon dokter utawa pramugari iki jenengé : ADINDA VERSA ARDIANA PUTRI (VERSA), lair ing Lamongan 12 September 2015. VERSA putrané Papa ARDIAN VERDYANSYAH, A Md.Kep sarta Mama KOMSATUN A Md.Kep sing pidalem ing Sawir, Tuban.

Mbak VERSA atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung H. Tasman, Pakdhé / Budhé Darkup, Pakdhé / Budhé Wartono, Pakdhé / Budhé Hadi, Pakdhé /Budhé Ali, Pakdhé / Budhé Dzofir, Mbah Man, Mas Rofiq, Mbak Rena, Mas Zaky, Mbak Mimin ing Tuban; Ugi dhumateng Yangkung Arlikan Ap, Yangti Purwati SPd, Pakdhé Veryf lan sedaya kulawarga wonten Lamongan.

Mbak VERSA nyuwun donga pangèstu, mugi mbénjang dados tiyang ingkang solikhah, bekti dhateng tiyang sepuh, kasembadan sedyanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin, Allahumma Aamiin.*

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?