VERSA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 29 kali

Calon dokter utawa pramugari iki jenengé : ADINDA VERSA ARDIANA PUTRI (VERSA), lair ing Lamongan 12 September 2015. VERSA putrané Papa ARDIAN VERDYANSYAH, A Md.Kep sarta Mama KOMSATUN A Md.Kep sing pidalem ing Sawir, Tuban.

Mbak VERSA atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung H. Tasman, Pakdhé / Budhé Darkup, Pakdhé / Budhé Wartono, Pakdhé / Budhé Hadi, Pakdhé /Budhé Ali, Pakdhé / Budhé Dzofir, Mbah Man, Mas Rofiq, Mbak Rena, Mas Zaky, Mbak Mimin ing Tuban; Ugi dhumateng Yangkung Arlikan Ap, Yangti Purwati SPd, Pakdhé Veryf lan sedaya kulawarga wonten Lamongan.

Mbak VERSA nyuwun donga pangèstu, mugi mbénjang dados tiyang ingkang solikhah, bekti dhateng tiyang sepuh, kasembadan sedyanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin, Allahumma Aamiin.*

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa