VERSA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 42 kali

Calon dokter utawa pramugari iki jenengé : ADINDA VERSA ARDIANA PUTRI (VERSA), lair ing Lamongan 12 September 2015. VERSA putrané Papa ARDIAN VERDYANSYAH, A Md.Kep sarta Mama KOMSATUN A Md.Kep sing pidalem ing Sawir, Tuban.

Mbak VERSA atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung H. Tasman, Pakdhé / Budhé Darkup, Pakdhé / Budhé Wartono, Pakdhé / Budhé Hadi, Pakdhé /Budhé Ali, Pakdhé / Budhé Dzofir, Mbah Man, Mas Rofiq, Mbak Rena, Mas Zaky, Mbak Mimin ing Tuban; Ugi dhumateng Yangkung Arlikan Ap, Yangti Purwati SPd, Pakdhé Veryf lan sedaya kulawarga wonten Lamongan.

Mbak VERSA nyuwun donga pangèstu, mugi mbénjang dados tiyang ingkang solikhah, bekti dhateng tiyang sepuh, kasembadan sedyanipun, sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin, Allahumma Aamiin.*

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…