E n d h o g
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 70 kali

E n d h o g

Gareng  :      “Pak Hakim, kula niki mung nyolong endhog loro, kok diukum limang taun, rak ya ora adil ta?”

Hakim :        “Soale, endhog sing kok colong kuwi endhog pitik bangkok. Sing bapake alias jagone biyen tukune limang yuta, yen menang tarung bisa ngasilake pirang-pirang yuta.”

Gareng :      “Terus....?”

Hakim :        “Lha yen endhog loro kuwi netes lanang kabeh, rak padha wae kowe kuwi nyolong sepuluh yuta, ta?”

Gareng :      “Mampus, aku! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

J e n e n g

Gareng :      “Bayen maneh, ta?”

Bagong :      “Mulane kuwi, aku njaluk tulung golekna jeneng!

Gareng :      “Lha sing gedhe sapa wae?”

Bagong :      “Mbarepe Wahadi, sing nomer loro Waradi.”

Gareng :      “Sing nomer telu apike “Waraha”.

Bagong :      “Cocog, lan kayane sak desa ora ana sing padha.”

Gareng :      “Ora ming sak desa, malah sak negara.”

Bagong :      “Waraha kuwi tegese apa?”

Gareng :      “Celeng.”

Bagong :      !!!??? (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

N g i m p i

Gareng  :      “Susah banget, pirang-pirang bengi iki aku kerep ngimpi diuleng-uleng cewek pirang-pirang, nganti gila aku!!”

Bagong :      “Lha kudune seneng, kok malah gila?”

Gareng :      “Soale nang pangimpen iku, aku ya dadi wedok.”

Bagong            :           “Ooo...!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…