E n d h o g
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 49 kali

E n d h o g

Gareng  :      “Pak Hakim, kula niki mung nyolong endhog loro, kok diukum limang taun, rak ya ora adil ta?”

Hakim :        “Soale, endhog sing kok colong kuwi endhog pitik bangkok. Sing bapake alias jagone biyen tukune limang yuta, yen menang tarung bisa ngasilake pirang-pirang yuta.”

Gareng :      “Terus....?”

Hakim :        “Lha yen endhog loro kuwi netes lanang kabeh, rak padha wae kowe kuwi nyolong sepuluh yuta, ta?”

Gareng :      “Mampus, aku! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

J e n e n g

Gareng :      “Bayen maneh, ta?”

Bagong :      “Mulane kuwi, aku njaluk tulung golekna jeneng!

Gareng :      “Lha sing gedhe sapa wae?”

Bagong :      “Mbarepe Wahadi, sing nomer loro Waradi.”

Gareng :      “Sing nomer telu apike “Waraha”.

Bagong :      “Cocog, lan kayane sak desa ora ana sing padha.”

Gareng :      “Ora ming sak desa, malah sak negara.”

Bagong :      “Waraha kuwi tegese apa?”

Gareng :      “Celeng.”

Bagong :      !!!??? (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

N g i m p i

Gareng  :      “Susah banget, pirang-pirang bengi iki aku kerep ngimpi diuleng-uleng cewek pirang-pirang, nganti gila aku!!”

Bagong :      “Lha kudune seneng, kok malah gila?”

Gareng :      “Soale nang pangimpen iku, aku ya dadi wedok.”

Bagong            :           “Ooo...!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa