E n d h o g
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 27 kali

E n d h o g

Gareng  :      “Pak Hakim, kula niki mung nyolong endhog loro, kok diukum limang taun, rak ya ora adil ta?”

Hakim :        “Soale, endhog sing kok colong kuwi endhog pitik bangkok. Sing bapake alias jagone biyen tukune limang yuta, yen menang tarung bisa ngasilake pirang-pirang yuta.”

Gareng :      “Terus....?”

Hakim :        “Lha yen endhog loro kuwi netes lanang kabeh, rak padha wae kowe kuwi nyolong sepuluh yuta, ta?”

Gareng :      “Mampus, aku! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

J e n e n g

Gareng :      “Bayen maneh, ta?”

Bagong :      “Mulane kuwi, aku njaluk tulung golekna jeneng!

Gareng :      “Lha sing gedhe sapa wae?”

Bagong :      “Mbarepe Wahadi, sing nomer loro Waradi.”

Gareng :      “Sing nomer telu apike “Waraha”.

Bagong :      “Cocog, lan kayane sak desa ora ana sing padha.”

Gareng :      “Ora ming sak desa, malah sak negara.”

Bagong :      “Waraha kuwi tegese apa?”

Gareng :      “Celeng.”

Bagong :      !!!??? (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

N g i m p i

Gareng  :      “Susah banget, pirang-pirang bengi iki aku kerep ngimpi diuleng-uleng cewek pirang-pirang, nganti gila aku!!”

Bagong :      “Lha kudune seneng, kok malah gila?”

Gareng :      “Soale nang pangimpen iku, aku ya dadi wedok.”

Bagong            :           “Ooo...!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane