RENATA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 20 kali

Bocah ayu sing lagi bergaya iki, yèn ulang taun dipahargya déning warga negara Indonesia kabèh. Lha wong lairé pas dina kamardikan kita. Jenengé : RENATA NURI MAULIDA, saben dina kulina disebut RENATA ngono waé. Lairé ing Purwodadi Grobogan 17 Agustus 2013. Putrané bapak KHUDHORI sarta Ibu TRIYUNI LISTYOWATI sing pidalem ing Pulo Gendol, Nambuhan, Kec. Purwodadi Kab. Grobogan.

Mbak RENATA atur sungkem kagem Éyang Kakung Nurjono, Éyang Putri Sumiyati, Éyang Kakung Ali Mursidi, Éyang Putri Daryati, Pakdhé Gunari, Budhé Lies ing dalemipun sowang-sowang.

Mbak RENATA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados laré solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh saha migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! **

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane