RENATA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 47 kali

Bocah ayu sing lagi bergaya iki, yèn ulang taun dipahargya déning warga negara Indonesia kabèh. Lha wong lairé pas dina kamardikan kita. Jenengé : RENATA NURI MAULIDA, saben dina kulina disebut RENATA ngono waé. Lairé ing Purwodadi Grobogan 17 Agustus 2013. Putrané bapak KHUDHORI sarta Ibu TRIYUNI LISTYOWATI sing pidalem ing Pulo Gendol, Nambuhan, Kec. Purwodadi Kab. Grobogan.

Mbak RENATA atur sungkem kagem Éyang Kakung Nurjono, Éyang Putri Sumiyati, Éyang Kakung Ali Mursidi, Éyang Putri Daryati, Pakdhé Gunari, Budhé Lies ing dalemipun sowang-sowang.

Mbak RENATA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados laré solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh saha migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! **

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?