RENATA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 55 kali

Bocah ayu sing lagi bergaya iki, yèn ulang taun dipahargya déning warga negara Indonesia kabèh. Lha wong lairé pas dina kamardikan kita. Jenengé : RENATA NURI MAULIDA, saben dina kulina disebut RENATA ngono waé. Lairé ing Purwodadi Grobogan 17 Agustus 2013. Putrané bapak KHUDHORI sarta Ibu TRIYUNI LISTYOWATI sing pidalem ing Pulo Gendol, Nambuhan, Kec. Purwodadi Kab. Grobogan.

Mbak RENATA atur sungkem kagem Éyang Kakung Nurjono, Éyang Putri Sumiyati, Éyang Kakung Ali Mursidi, Éyang Putri Daryati, Pakdhé Gunari, Budhé Lies ing dalemipun sowang-sowang.

Mbak RENATA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados laré solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh saha migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! **

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…