RENATA
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 36 kali

Bocah ayu sing lagi bergaya iki, yèn ulang taun dipahargya déning warga negara Indonesia kabèh. Lha wong lairé pas dina kamardikan kita. Jenengé : RENATA NURI MAULIDA, saben dina kulina disebut RENATA ngono waé. Lairé ing Purwodadi Grobogan 17 Agustus 2013. Putrané bapak KHUDHORI sarta Ibu TRIYUNI LISTYOWATI sing pidalem ing Pulo Gendol, Nambuhan, Kec. Purwodadi Kab. Grobogan.

Mbak RENATA atur sungkem kagem Éyang Kakung Nurjono, Éyang Putri Sumiyati, Éyang Kakung Ali Mursidi, Éyang Putri Daryati, Pakdhé Gunari, Budhé Lies ing dalemipun sowang-sowang.

Mbak RENATA nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados laré solikhah, sehat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh saha migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!! **

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa