SL 38 / 2017
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 40 kali

Apa Kuwi

Gareng :      “Yen bolong siji bisa metu, yen bolong loro ora bisa metu, apa hayo?”

Bagong :      “Mbuh.”

Gareng :      “Umbel wong sisi.”

Bagong :      “Saiki aku. Sing dicokot mburi, sing entek malah sing ngarep. Apa hayo?”

Gareng :      “Kok aneh, apa kuwi?”

Bagong :      “Rokok.”

Gareng :      “Oo ya, ya. Yen dikethok malah dhuwur, yen disambung malah cendhak.”

Bagong :      “Apa kuwi?”

Gareng :      “Kathok dawa.”

Bagong  :      ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

G u r u

Gareng :      “Apa guru sing paling pinter matematika utawa etung?”

Bagong :      “Guru apa kuwi?”

Gareng :      “Guru olahraga.”

Bagong :      “Lha kok bisa?”

Gareng :      “Nek ngetung bisane mung siji tekan wolu, ‘satu dua tiga empat lima enam tujuh delapan’. Ya, ora?”

Bagong :      “Mbok kala-kala sembilan, ngono ya?”

Gareng :      “Kandhani kok. Ana maneh guru paling lalen, yen takon muride bolan-baleni nggon kono wae.”

Bagong :      “Guru apa kuwi?”

Gareng :      “Matematika.”

Bagong :      “Kok bisa?”

Gareng :      “Berapa X? Utawa  x = .....?” Padahal wingi ya wis takon. Lalen apa ora jenenge?”

Bagong            :           ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane