SL 38 / 2017
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 77 kali

Apa Kuwi

Gareng :      “Yen bolong siji bisa metu, yen bolong loro ora bisa metu, apa hayo?”

Bagong :      “Mbuh.”

Gareng :      “Umbel wong sisi.”

Bagong :      “Saiki aku. Sing dicokot mburi, sing entek malah sing ngarep. Apa hayo?”

Gareng :      “Kok aneh, apa kuwi?”

Bagong :      “Rokok.”

Gareng :      “Oo ya, ya. Yen dikethok malah dhuwur, yen disambung malah cendhak.”

Bagong :      “Apa kuwi?”

Gareng :      “Kathok dawa.”

Bagong  :      ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

G u r u

Gareng :      “Apa guru sing paling pinter matematika utawa etung?”

Bagong :      “Guru apa kuwi?”

Gareng :      “Guru olahraga.”

Bagong :      “Lha kok bisa?”

Gareng :      “Nek ngetung bisane mung siji tekan wolu, ‘satu dua tiga empat lima enam tujuh delapan’. Ya, ora?”

Bagong :      “Mbok kala-kala sembilan, ngono ya?”

Gareng :      “Kandhani kok. Ana maneh guru paling lalen, yen takon muride bolan-baleni nggon kono wae.”

Bagong :      “Guru apa kuwi?”

Gareng :      “Matematika.”

Bagong :      “Kok bisa?”

Gareng :      “Berapa X? Utawa  x = .....?” Padahal wingi ya wis takon. Lalen apa ora jenenge?”

Bagong            :           ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?