SL 38 / 2017
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 58 kali

Apa Kuwi

Gareng :      “Yen bolong siji bisa metu, yen bolong loro ora bisa metu, apa hayo?”

Bagong :      “Mbuh.”

Gareng :      “Umbel wong sisi.”

Bagong :      “Saiki aku. Sing dicokot mburi, sing entek malah sing ngarep. Apa hayo?”

Gareng :      “Kok aneh, apa kuwi?”

Bagong :      “Rokok.”

Gareng :      “Oo ya, ya. Yen dikethok malah dhuwur, yen disambung malah cendhak.”

Bagong :      “Apa kuwi?”

Gareng :      “Kathok dawa.”

Bagong  :      ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

G u r u

Gareng :      “Apa guru sing paling pinter matematika utawa etung?”

Bagong :      “Guru apa kuwi?”

Gareng :      “Guru olahraga.”

Bagong :      “Lha kok bisa?”

Gareng :      “Nek ngetung bisane mung siji tekan wolu, ‘satu dua tiga empat lima enam tujuh delapan’. Ya, ora?”

Bagong :      “Mbok kala-kala sembilan, ngono ya?”

Gareng :      “Kandhani kok. Ana maneh guru paling lalen, yen takon muride bolan-baleni nggon kono wae.”

Bagong :      “Guru apa kuwi?”

Gareng :      “Matematika.”

Bagong :      “Kok bisa?”

Gareng :      “Berapa X? Utawa  x = .....?” Padahal wingi ya wis takon. Lalen apa ora jenenge?”

Bagong            :           ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa