Mahargya Ambal Warsane Panjebar Semangat Ka-84
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 46 kali

Pameran Lukisan lan Sambung Rasa

Taun iki, kalawarti Panjebar Semangat genep umur 84 taun. Mula PS ada-ada nganakake open house, ancase kanggo sambung rasa antarane PS lan masyarakat. Kagelar rong dina nutug, PS ngaturi rawuh saperangan mitra sing sasuwene iki dadi narasumber, pandhemen, panyengkuyung, uga sing padha dadi sponsor nalika PS nggawe acara. Kejaba sapatemon klayan Pemimpin Perusahaan lan karyawan PS, jroning open house para tamu uga bisa nikmati lukisan lan karya senine Jonson Artono.

Ing edhisi iki kapacak saperangan tamu sing nglegakake rawuh ing kantor redhaksi PS, Surabaya. Panjebar Semangat ngaturake gunging panuwun awit rawuhe para tamu. Sambung rasa kasebut muga-muga bisa maujud dadi srana ngrembakane kalawarti sing kita tresnani iki. Saengga bisa tansaya greget anggone nguri-uri basa lan budaya Jawa, uga asung piguna kanggo masyarakat sadaya. n


Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure