Mahargya Ambal Warsane Panjebar Semangat Ka-84
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 58 kali

Pameran Lukisan lan Sambung Rasa

Taun iki, kalawarti Panjebar Semangat genep umur 84 taun. Mula PS ada-ada nganakake open house, ancase kanggo sambung rasa antarane PS lan masyarakat. Kagelar rong dina nutug, PS ngaturi rawuh saperangan mitra sing sasuwene iki dadi narasumber, pandhemen, panyengkuyung, uga sing padha dadi sponsor nalika PS nggawe acara. Kejaba sapatemon klayan Pemimpin Perusahaan lan karyawan PS, jroning open house para tamu uga bisa nikmati lukisan lan karya senine Jonson Artono.

Ing edhisi iki kapacak saperangan tamu sing nglegakake rawuh ing kantor redhaksi PS, Surabaya. Panjebar Semangat ngaturake gunging panuwun awit rawuhe para tamu. Sambung rasa kasebut muga-muga bisa maujud dadi srana ngrembakane kalawarti sing kita tresnani iki. Saengga bisa tansaya greget anggone nguri-uri basa lan budaya Jawa, uga asung piguna kanggo masyarakat sadaya. n


Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?