Mahargya Ambal Warsane Panjebar Semangat Ka-84
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 54 kali

Pameran Lukisan lan Sambung Rasa

Taun iki, kalawarti Panjebar Semangat genep umur 84 taun. Mula PS ada-ada nganakake open house, ancase kanggo sambung rasa antarane PS lan masyarakat. Kagelar rong dina nutug, PS ngaturi rawuh saperangan mitra sing sasuwene iki dadi narasumber, pandhemen, panyengkuyung, uga sing padha dadi sponsor nalika PS nggawe acara. Kejaba sapatemon klayan Pemimpin Perusahaan lan karyawan PS, jroning open house para tamu uga bisa nikmati lukisan lan karya senine Jonson Artono.

Ing edhisi iki kapacak saperangan tamu sing nglegakake rawuh ing kantor redhaksi PS, Surabaya. Panjebar Semangat ngaturake gunging panuwun awit rawuhe para tamu. Sambung rasa kasebut muga-muga bisa maujud dadi srana ngrembakane kalawarti sing kita tresnani iki. Saengga bisa tansaya greget anggone nguri-uri basa lan budaya Jawa, uga asung piguna kanggo masyarakat sadaya. n


Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa