Mahargya Ambal Warsane Panjebar Semangat Ka-84
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 22 kali

Pameran Lukisan lan Sambung Rasa

Taun iki, kalawarti Panjebar Semangat genep umur 84 taun. Mula PS ada-ada nganakake open house, ancase kanggo sambung rasa antarane PS lan masyarakat. Kagelar rong dina nutug, PS ngaturi rawuh saperangan mitra sing sasuwene iki dadi narasumber, pandhemen, panyengkuyung, uga sing padha dadi sponsor nalika PS nggawe acara. Kejaba sapatemon klayan Pemimpin Perusahaan lan karyawan PS, jroning open house para tamu uga bisa nikmati lukisan lan karya senine Jonson Artono.

Ing edhisi iki kapacak saperangan tamu sing nglegakake rawuh ing kantor redhaksi PS, Surabaya. Panjebar Semangat ngaturake gunging panuwun awit rawuhe para tamu. Sambung rasa kasebut muga-muga bisa maujud dadi srana ngrembakane kalawarti sing kita tresnani iki. Saengga bisa tansaya greget anggone nguri-uri basa lan budaya Jawa, uga asung piguna kanggo masyarakat sadaya. n


Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kesel lan gela, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kesabaran...”.

Klik

JAGO MOGE IBU WAWALI

Martha Catur Wurihandini, sisihane Wakil Wali Kota Depok Pradi Supriatna iki pranyata nduweni hobi kang cukup ekstrem. Yakuwi nin¬dakake freestyle nganggo motor gede Harley-Davidson. Aksi kang ngundang gawok ibu pejabat siji iki katon ing perayaan HUT Polwan ka 69, ing lapangan Polda Metro Jaya, mentas iki. Ya, saliyane minangka sisihane Wakil Wali Kota Depok, Martha pranyata sawijining perwira Polri kanthi pangkat Inspektur Satu. (d/ist)***

Pethilan

Rencana-rencana anggaran ASEAN Games kaco

Atlete ditarget oleh emas akeh!

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Kabukten warung Padhang ana ing ngendi-endi …

Halimah Yacob, wanita lan mulsim pisanan dadi presiden Singgapur

Mangka ing Singgapur ora ana partai Islam