KIKI
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 65 kali

Ayo kenalan karo aku. Jenengku : MUCHAMMAD RIZQ YUSUF,

aku kulina disebut  KIKI. Aku lair ing Bekasi tanggal 5 Januari 2014, putrané ayahku AHMAD SAIFUDIN sarta bundaku NITA FITRIAH sing pidalem ing Kp. Pilar Barat Rt 001 Rw 005 Cikarang Utara – Bekasi, Jawa Barat.

Kalodhangan iki aku atur sembah sungkem katur Ayah saha Bunda ing dalem, Mbah Suhartono, Mbah Suparmi ing Grobogan, Mbah Tardi Hermawan, Mbah Kokom Komariah ing Bekasi, Budhé Sumiyanti, Pakdhé Subiyanto, Mas Agung lan Mbak Sani ing Clepat.

KIKI nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solèh, pinter, bekti dhateng Ayah Bunda sarta migunani dhumateng bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA !!! KIKI nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solèh, pinter, bekti dhateng Ayah Bunda sarta migunani dhumateng bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA !!!

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…