KIKI
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 26 kali

Ayo kenalan karo aku. Jenengku : MUCHAMMAD RIZQ YUSUF,

aku kulina disebut  KIKI. Aku lair ing Bekasi tanggal 5 Januari 2014, putrané ayahku AHMAD SAIFUDIN sarta bundaku NITA FITRIAH sing pidalem ing Kp. Pilar Barat Rt 001 Rw 005 Cikarang Utara – Bekasi, Jawa Barat.

Kalodhangan iki aku atur sembah sungkem katur Ayah saha Bunda ing dalem, Mbah Suhartono, Mbah Suparmi ing Grobogan, Mbah Tardi Hermawan, Mbah Kokom Komariah ing Bekasi, Budhé Sumiyanti, Pakdhé Subiyanto, Mas Agung lan Mbak Sani ing Clepat.

KIKI nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solèh, pinter, bekti dhateng Ayah Bunda sarta migunani dhumateng bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA !!! KIKI nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solèh, pinter, bekti dhateng Ayah Bunda sarta migunani dhumateng bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane