KIKI
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 37 kali

Ayo kenalan karo aku. Jenengku : MUCHAMMAD RIZQ YUSUF,

aku kulina disebut  KIKI. Aku lair ing Bekasi tanggal 5 Januari 2014, putrané ayahku AHMAD SAIFUDIN sarta bundaku NITA FITRIAH sing pidalem ing Kp. Pilar Barat Rt 001 Rw 005 Cikarang Utara – Bekasi, Jawa Barat.

Kalodhangan iki aku atur sembah sungkem katur Ayah saha Bunda ing dalem, Mbah Suhartono, Mbah Suparmi ing Grobogan, Mbah Tardi Hermawan, Mbah Kokom Komariah ing Bekasi, Budhé Sumiyanti, Pakdhé Subiyanto, Mas Agung lan Mbak Sani ing Clepat.

KIKI nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solèh, pinter, bekti dhateng Ayah Bunda sarta migunani dhumateng bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA !!! KIKI nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solèh, pinter, bekti dhateng Ayah Bunda sarta migunani dhumateng bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa