KIKI
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 47 kali

Ayo kenalan karo aku. Jenengku : MUCHAMMAD RIZQ YUSUF,

aku kulina disebut  KIKI. Aku lair ing Bekasi tanggal 5 Januari 2014, putrané ayahku AHMAD SAIFUDIN sarta bundaku NITA FITRIAH sing pidalem ing Kp. Pilar Barat Rt 001 Rw 005 Cikarang Utara – Bekasi, Jawa Barat.

Kalodhangan iki aku atur sembah sungkem katur Ayah saha Bunda ing dalem, Mbah Suhartono, Mbah Suparmi ing Grobogan, Mbah Tardi Hermawan, Mbah Kokom Komariah ing Bekasi, Budhé Sumiyanti, Pakdhé Subiyanto, Mas Agung lan Mbak Sani ing Clepat.

KIKI nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solèh, pinter, bekti dhateng Ayah Bunda sarta migunani dhumateng bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA !!! KIKI nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados tiyang solèh, pinter, bekti dhateng Ayah Bunda sarta migunani dhumateng bangsa, negari lan agami. Aamiin YRA !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?