Sarwa - ER
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 71 kali

Sarwa - ER

Gareng :      “Istilah modern saiki akeh-akehe dipungkasi nganggo tembung ‘er’ ”.

Bagong :      “Contone?”

Gareng :      “Kanggo nggaringake rambut?!!”

Bagong :      “Hair draiyer.”

Gareng :      “Kanggo ngliwet?!!”

Bagong :      “Rice cooker.”

Gareng :      “Kanggo nguleg sambel lan gawe es jus??!!”

Bagong  :      “Blender.”

Gareng :      “Kanggo mepe klambi?”

Bagong :      “Hanger.”

Gareng :      “Weruh pupu kuning?”

Bagong :      “Klenger.”

Gareng :      “Ngundang pitik?”

Bagong :      “Ker... ker... ker!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Matematika

Guru   :        “5 x 5 ana pira muridku?”

Murid :        “Wonten25, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog, karo batinku. 4 x 4 + 4, ana pira muridku?”

Murid :        “Wonten 20, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog karo batinku. Saiki angel, 7 x 18 : 13 - 9 tambah maneh, ana pira muridku?”

Murid :        “Kula mboten ngertos, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog, karo batinku.”

Murid :        ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Jarwa Dhosok

Gareng :       “Jarwa dhosoke kebo?”

Bagong         : “Kebangeten bodhone.”

Gareng :       “Lha yen wedhus?”

Bagong         :        “Wedi adus.”

Gareng :       “Saiki, lembu, apa hayo?”

Bagong         :        “Daleme mambu. Saiki ganti aku. Belo apa hayo?”

Gareng :       “Lambene nggedabel matane mlolo.”

Bagong         :        “Kuda, apa hayo?”

Gareng :       “Apa ya?”

Bagong            :           “Yen mlaku wuda. Ora ana ta, jaran kok kathokan. Senajan wis dadi bapak isih kowar-kawer, ora duwe isin.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?