Sarwa - ER
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 39 kali

Sarwa - ER

Gareng :      “Istilah modern saiki akeh-akehe dipungkasi nganggo tembung ‘er’ ”.

Bagong :      “Contone?”

Gareng :      “Kanggo nggaringake rambut?!!”

Bagong :      “Hair draiyer.”

Gareng :      “Kanggo ngliwet?!!”

Bagong :      “Rice cooker.”

Gareng :      “Kanggo nguleg sambel lan gawe es jus??!!”

Bagong  :      “Blender.”

Gareng :      “Kanggo mepe klambi?”

Bagong :      “Hanger.”

Gareng :      “Weruh pupu kuning?”

Bagong :      “Klenger.”

Gareng :      “Ngundang pitik?”

Bagong :      “Ker... ker... ker!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Matematika

Guru   :        “5 x 5 ana pira muridku?”

Murid :        “Wonten25, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog, karo batinku. 4 x 4 + 4, ana pira muridku?”

Murid :        “Wonten 20, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog karo batinku. Saiki angel, 7 x 18 : 13 - 9 tambah maneh, ana pira muridku?”

Murid :        “Kula mboten ngertos, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog, karo batinku.”

Murid :        ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Jarwa Dhosok

Gareng :       “Jarwa dhosoke kebo?”

Bagong         : “Kebangeten bodhone.”

Gareng :       “Lha yen wedhus?”

Bagong         :        “Wedi adus.”

Gareng :       “Saiki, lembu, apa hayo?”

Bagong         :        “Daleme mambu. Saiki ganti aku. Belo apa hayo?”

Gareng :       “Lambene nggedabel matane mlolo.”

Bagong         :        “Kuda, apa hayo?”

Gareng :       “Apa ya?”

Bagong            :           “Yen mlaku wuda. Ora ana ta, jaran kok kathokan. Senajan wis dadi bapak isih kowar-kawer, ora duwe isin.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane