Sarwa - ER
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Lucu - Dibaca: 60 kali

Sarwa - ER

Gareng :      “Istilah modern saiki akeh-akehe dipungkasi nganggo tembung ‘er’ ”.

Bagong :      “Contone?”

Gareng :      “Kanggo nggaringake rambut?!!”

Bagong :      “Hair draiyer.”

Gareng :      “Kanggo ngliwet?!!”

Bagong :      “Rice cooker.”

Gareng :      “Kanggo nguleg sambel lan gawe es jus??!!”

Bagong  :      “Blender.”

Gareng :      “Kanggo mepe klambi?”

Bagong :      “Hanger.”

Gareng :      “Weruh pupu kuning?”

Bagong :      “Klenger.”

Gareng :      “Ngundang pitik?”

Bagong :      “Ker... ker... ker!!!” (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Matematika

Guru   :        “5 x 5 ana pira muridku?”

Murid :        “Wonten25, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog, karo batinku. 4 x 4 + 4, ana pira muridku?”

Murid :        “Wonten 20, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog karo batinku. Saiki angel, 7 x 18 : 13 - 9 tambah maneh, ana pira muridku?”

Murid :        “Kula mboten ngertos, pak guru.”

Guru   :        “Iku cocog, karo batinku.”

Murid :        ???!!! (Kir: Begawan Cipto Adi)

 

Jarwa Dhosok

Gareng :       “Jarwa dhosoke kebo?”

Bagong         : “Kebangeten bodhone.”

Gareng :       “Lha yen wedhus?”

Bagong         :        “Wedi adus.”

Gareng :       “Saiki, lembu, apa hayo?”

Bagong         :        “Daleme mambu. Saiki ganti aku. Belo apa hayo?”

Gareng :       “Lambene nggedabel matane mlolo.”

Bagong         :        “Kuda, apa hayo?”

Gareng :       “Apa ya?”

Bagong            :           “Yen mlaku wuda. Ora ana ta, jaran kok kathokan. Senajan wis dadi bapak isih kowar-kawer, ora duwe isin.” (Kir: Begawan Cipto Adi)

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa