Download sakehing Foto Video ing Instagram Sekaligus
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 23 kali

Pancen, satemene akeh cara kang bisa ditindakake kanggo ndownload foto utawa video saka Instagram. Nanging, foto utawa video mau mung bisa didownload siji mbaka siji wae.

Bab iki mesthi wae bakal rada ngrepoti yen kita pengin ndownload kabeh foto akun instagram sekaligus. Nanging saiki ora perlu kuwatir, ana sawijining cara kang bisa digunakake kok kanggo ndownload kabeh foto utawa video Instagram mau sekaligus kanthi mung sepisan klik wae.

Download kabeh foto Instagram iki dudu mung bisa ditindakake kanggo akun kita wae, nanging kita uga tetep bisa ndownload kabeh foto saka maneka akun sauger akun mau ora di-private.

Piye carane nindakake? Mangkene langkah-langkahe:

· Kawitan kunjungi situs iki: https://vibbi.com/instaport/

· Sabanjure lebokna akun (username) kang pengin didownload kabeh foto utawa videone



· Tunggu sedhela nganti kabeh foto mau muncul

· Yen wis muncul, kita bisa milih foto utawa video kang pengin didownload liwat menu Download Selected, utawa kita uga bisa ndownload sekaligus liwat menu Download All Posts.



· Tunggu sawenehing menit maneh, mula kanthi otomatis kita wis bisa ndownload foto lan video jroning sawijining akun Instagram.



Mangkono mau cara kang gampang kanggo ndownload kabeh foto video Instagram sekaligus.

Sugeng nyoba. (d/)***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang akeh ngucapake kabecikan iku “luwih becik” katimbang wong kang seneng mbisu.

Klik

BALAPAN WEDHUS

Sawijining bocah cilik lagi melu tandhing ing sawijining lomba balapan nunggang wedhus utawa mutton busting. Acara kaya ngene iki cukup populer jroning pawai Fourth of July parade ing kutha Vale, Oregon, AS. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud ngajab, bayare guru honorer ndang diwenehke

Iki sing jenenge menteri zaman now!

Mendikbud ngajab, bayare guru honorer ndang diwenehke

Iki sing jenenge menteri zaman now!

Panglima TNI ditulak mlebu AS

Mengko gek merga, titttt…. (sensor!)