Gubernur Jawa Tengah Ngresmekake Gedhung SMPN 3 Purworejo
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 47 kali

SMPN 3 Purworejo kang dipimpin dening Bapak Drs. H Agus Wiwoho Suryo, MM pancen wis ora gumun maneh asring dirawuhi dening pejabat daerah utawa pejabat saka pusat. Amarga SMP N 3 Purworejo kang mapane ana ngarep kecamatan Kutoarjo kuwi pancen akeh prestasi kang diwujudake dening siswa utawa para guru. Mula saka iku sekolah kuwi asring kanggo rujukan utawa percontoan kanggone siswa utawa para guru kang kepengin maju tumrape pawiyatan. Mentas iki Gubernur Jawa Tengah Ganjar Pranowo, kepareng rawuh ana ing SMP N 3 Purworejo saperlu ngresmekake gedhung kang kanggo pertemuan kang diarani Gedung Ganjar Pranowo.

Gubernur Jawa Tengah Bapak Ganjar Pranowo kuwi, pancen mbiyen rikala sekolah ana SMP uga SMP N 3 Purworejo alias pak Ganjar alumni SMP NI Kutoarjo sing saiki dadi SMP N 3 Purworejo. Pak Ganjar kang asli Kutoarjo ya asring rawuh, menawa ngepasi kondur ana ing Kutoarjo. Mula saka iku rawuhe bapak Ganjar mau banget ditunggu-tunggu lan dienteni dening siswa utawa para guru kang isih padha ngasta ana ing kono. Amrih maringi wejangan uga semangat dening siswa kareben bisa maju temen anggone ngangsu ilmu ana ing SMP 3 iku.

Rawuhe bapak Gubernur Jawa Tengah, ing SMP N 3 Purworejo ndadekake semangat sinau siswa, ora gampang nglokro. Supaya bisa njala langit kang sak dhuwur dhuwure, bisa mikul dhuwur mendhem jero. Marang Agama, Bangsa, Negara, keluarga ugi alumni, kaya kang ditindakake dening Gubernur Jawa Tengah menika.

(Aris Irianti)

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane