Gubernur Jawa Tengah Ngresmekake Gedhung SMPN 3 Purworejo
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 63 kali

SMPN 3 Purworejo kang dipimpin dening Bapak Drs. H Agus Wiwoho Suryo, MM pancen wis ora gumun maneh asring dirawuhi dening pejabat daerah utawa pejabat saka pusat. Amarga SMP N 3 Purworejo kang mapane ana ngarep kecamatan Kutoarjo kuwi pancen akeh prestasi kang diwujudake dening siswa utawa para guru. Mula saka iku sekolah kuwi asring kanggo rujukan utawa percontoan kanggone siswa utawa para guru kang kepengin maju tumrape pawiyatan. Mentas iki Gubernur Jawa Tengah Ganjar Pranowo, kepareng rawuh ana ing SMP N 3 Purworejo saperlu ngresmekake gedhung kang kanggo pertemuan kang diarani Gedung Ganjar Pranowo.

Gubernur Jawa Tengah Bapak Ganjar Pranowo kuwi, pancen mbiyen rikala sekolah ana SMP uga SMP N 3 Purworejo alias pak Ganjar alumni SMP NI Kutoarjo sing saiki dadi SMP N 3 Purworejo. Pak Ganjar kang asli Kutoarjo ya asring rawuh, menawa ngepasi kondur ana ing Kutoarjo. Mula saka iku rawuhe bapak Ganjar mau banget ditunggu-tunggu lan dienteni dening siswa utawa para guru kang isih padha ngasta ana ing kono. Amrih maringi wejangan uga semangat dening siswa kareben bisa maju temen anggone ngangsu ilmu ana ing SMP 3 iku.

Rawuhe bapak Gubernur Jawa Tengah, ing SMP N 3 Purworejo ndadekake semangat sinau siswa, ora gampang nglokro. Supaya bisa njala langit kang sak dhuwur dhuwure, bisa mikul dhuwur mendhem jero. Marang Agama, Bangsa, Negara, keluarga ugi alumni, kaya kang ditindakake dening Gubernur Jawa Tengah menika.

(Aris Irianti)

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa