Gubernur Jawa Tengah Ngresmekake Gedhung SMPN 3 Purworejo
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 27 kali

SMPN 3 Purworejo kang dipimpin dening Bapak Drs. H Agus Wiwoho Suryo, MM pancen wis ora gumun maneh asring dirawuhi dening pejabat daerah utawa pejabat saka pusat. Amarga SMP N 3 Purworejo kang mapane ana ngarep kecamatan Kutoarjo kuwi pancen akeh prestasi kang diwujudake dening siswa utawa para guru. Mula saka iku sekolah kuwi asring kanggo rujukan utawa percontoan kanggone siswa utawa para guru kang kepengin maju tumrape pawiyatan. Mentas iki Gubernur Jawa Tengah Ganjar Pranowo, kepareng rawuh ana ing SMP N 3 Purworejo saperlu ngresmekake gedhung kang kanggo pertemuan kang diarani Gedung Ganjar Pranowo.

Gubernur Jawa Tengah Bapak Ganjar Pranowo kuwi, pancen mbiyen rikala sekolah ana SMP uga SMP N 3 Purworejo alias pak Ganjar alumni SMP NI Kutoarjo sing saiki dadi SMP N 3 Purworejo. Pak Ganjar kang asli Kutoarjo ya asring rawuh, menawa ngepasi kondur ana ing Kutoarjo. Mula saka iku rawuhe bapak Ganjar mau banget ditunggu-tunggu lan dienteni dening siswa utawa para guru kang isih padha ngasta ana ing kono. Amrih maringi wejangan uga semangat dening siswa kareben bisa maju temen anggone ngangsu ilmu ana ing SMP 3 iku.

Rawuhe bapak Gubernur Jawa Tengah, ing SMP N 3 Purworejo ndadekake semangat sinau siswa, ora gampang nglokro. Supaya bisa njala langit kang sak dhuwur dhuwure, bisa mikul dhuwur mendhem jero. Marang Agama, Bangsa, Negara, keluarga ugi alumni, kaya kang ditindakake dening Gubernur Jawa Tengah menika.

(Aris Irianti)

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….