Gubernur Jawa Tengah Ngresmekake Gedhung SMPN 3 Purworejo
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Laporan - Dibaca: 38 kali

SMPN 3 Purworejo kang dipimpin dening Bapak Drs. H Agus Wiwoho Suryo, MM pancen wis ora gumun maneh asring dirawuhi dening pejabat daerah utawa pejabat saka pusat. Amarga SMP N 3 Purworejo kang mapane ana ngarep kecamatan Kutoarjo kuwi pancen akeh prestasi kang diwujudake dening siswa utawa para guru. Mula saka iku sekolah kuwi asring kanggo rujukan utawa percontoan kanggone siswa utawa para guru kang kepengin maju tumrape pawiyatan. Mentas iki Gubernur Jawa Tengah Ganjar Pranowo, kepareng rawuh ana ing SMP N 3 Purworejo saperlu ngresmekake gedhung kang kanggo pertemuan kang diarani Gedung Ganjar Pranowo.

Gubernur Jawa Tengah Bapak Ganjar Pranowo kuwi, pancen mbiyen rikala sekolah ana SMP uga SMP N 3 Purworejo alias pak Ganjar alumni SMP NI Kutoarjo sing saiki dadi SMP N 3 Purworejo. Pak Ganjar kang asli Kutoarjo ya asring rawuh, menawa ngepasi kondur ana ing Kutoarjo. Mula saka iku rawuhe bapak Ganjar mau banget ditunggu-tunggu lan dienteni dening siswa utawa para guru kang isih padha ngasta ana ing kono. Amrih maringi wejangan uga semangat dening siswa kareben bisa maju temen anggone ngangsu ilmu ana ing SMP 3 iku.

Rawuhe bapak Gubernur Jawa Tengah, ing SMP N 3 Purworejo ndadekake semangat sinau siswa, ora gampang nglokro. Supaya bisa njala langit kang sak dhuwur dhuwure, bisa mikul dhuwur mendhem jero. Marang Agama, Bangsa, Negara, keluarga ugi alumni, kaya kang ditindakake dening Gubernur Jawa Tengah menika.

(Aris Irianti)

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita