Daud Jordan Siap Dadi Juara Dunia
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 14 kali

Petinju Daud Yordan siap dhuel jroning rebutan predikat juara dunia, sawise ing pertandingan non-gelar ing OCBC Arena, Singgapur, Sabtu kepungkur (25/3) dheweke menang TKO ing ronde kaloro saka petinju asal Thailand Campee Phayom.

Asil iki diapresiasi banget dening promotor saka Mahkota Promotion Raja Sapta Oktohari, ngelingi pertandingan ksb penting kanggo mangsa tembene petinju kelas ringan (61,2 kg) asal Kayong Utara, Kalimantan Barat kuwi.

“Kita wis nglaporake asil tarung iki marang partner kita ing Amerika Serikat, lan kita pancen wis nyiapake dhuel kanggo gelar juara dunia tumrape Daud. Nanging, dinane iki kita durung bisa mbeberake detaile” ujare Raja Sapta Oktohari lumantar keterangan tertulis ing Jakarta, Minggu mentas iki (26/3).

Priya kang akrab diundang Okto iku mung ngandhakake, yen pertandingan rebutan gelar juara dunia mengko kemungkinan ora digelar ing Indonesia.

Bab iki ora liya merga salah sijine posisi petinju kang akrab diundangl Cino iku minangka sawijining penantang. Sadurunge tandhing lawan Campee Phayom, Daud Yordan mapan ing peringkat loro kelas ringan WBA lan peringkat sanga kanggo WBO. Dene kanggo WBC, Cino ana ing sanjabane 15 besar. Mung wae, kanthi kemenangan ksb kalodhangane dadi owah-owahan peringkat.

Ing pertarungan antarane Daud Yordan lawan Campee Phayom mau bisa lumaku kanthi cepet. Cino mung butuh rong rondhe kanggo mungkasi panantange petinju umur 19 taun asal Negera Gajah Putih iku. Bab iki cocok karo pangarep-arepe.

“Wiwit mula aku wis nyoba nindakake kabeh instruksine pelatih (Craig Christian) supaya tarung kanthi disiplin, lan iku kabukten kasil. Muga-muga iki dadi tandha bangkite  tinju Indonesia.”

Gegandhengan karo mangsa tembe sawise pertandingan non-gelar iku, petinju kang nyekel gelar juara WBA International iki masrahake kabeh marang pihak promotor. Minangka sawijining atlet, dheweke fokus kanggo persiapan ngadhepi tarung sabanjure.

“Iku kabeh urusane promotor. Aku yakin pihak promotor wis nyiapake kang paling apik kanggo aku mengkone,” ujare petinju kang dinane iki digembleng dening mantan pelatihe Chris John yaiku Craig Christian ksb. [d]***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…