Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Mendhung Kangen Langit Atiku

Rumangsaku ora ana crita sing luwih nyenggol pangrasa kajaba iba gedhe kakawigatene bapak marang aku nalika ... Sapepake

Cerita Sambung

Pager (5)

Sarana  gandholan  sepedha motor, sing diprentah enggalan budhal ngayahi kuwajiban. Tekane dipethuk ... Sapepake

Cerita Rakyat

Bedhah Pajang (2)

“Gela banget atiku! Wis suwe panyuwunku marang Pangeran, nanging ora diparingi. Malah Jaka Tingkir kang sajake ... Sapepake

Alaming Lelembut

Lemari Kuno

Nursilah ngrasakake kamar tamu ing omahe dadi krasa singup bareng dileboni lemari kuna sing diusung saka ... Sapepake

Padhalangan

Sri Mulih (2)

Tandya budhal sanggyaning wadya, tinidhihan dening sang nindya mantri Patih Udawa. Warna-warna ... Sapepake

Apa Tumon

CLANA KOLOR

CLANA KOLOR   Nalika wulan Ja­nuari kepungkur, aku kepengin mengeti dina setaun laire anakku. ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang nglarani awakmu, yen dudu luwih kuwat ya luwih ringkih saka awakmu. Tumrape sing luwih ringkih saka awakmu, apu-ranen. Lan kang-gone kang luwih kuwat, apuranen awakmu dhewe.

Klik

PATUNG RASEKSA MAO ZHEDONG

Patung emas raseksa tilas pemimpin Cina, Mao Zedong ing desa Tongxu, Henan, Cina. Patung kang dhuwure 36,6 meter mawa cet emas iki madeg ing sandhuwure pategalane warga, ing desa Tongxu, provinsi Henan, Cina. Ragad kang dientekake kanggo mbangun patung iki kurang luwih Rp 6,3 milyar. Mao Zedong mujudake presiden pisanan negara pandha kang kuwasa suwene 27 taun. (d/ist)***

Pethilan

Rega pangan ngadhepi pasa dijamin

Pengin murah, tuku nang koran ae!

Gaya ngadibusanane Pres. Jokowi mujudake strategi komunikasi

Ana sing nggaya ote-ote uga

Legislator kena OTT KPK maneh. Ketua DPR Bambang Soesatyo nga¬jab iku kang pungkasan

Pungkasan sing korupsi apa pung­kasan sing konangan?