Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Tamu Wanci Esuk

“Buk, ngapunten nggih, namung saged nyaosi kagem nitih becak,” aturku karo ngulungake eketan ewon ... Sapepake

Cerita Sambung

Pager (11)

Inspektur Pulisi Pranawa akon Brigadir Pulisi Samsu lan Yahya supaya nggulung garis pulisi ing lawang ... Sapepake

Cerita Rakyat

Bedhah Pajang (9)

Sanadyan uripe wis mukti, nanging Ki Ageng Pamanahan tetep remen mertapa, ngurangi dhahar sarta nendra. ... Sapepake

Alaming Lelembut

Dislametake Lampor

Wong tuwa   ngendi sing ora sumelang yen anake dolan nganti wengi durung mulih? Kaya dene Sutiman lan Tinem, ... Sapepake

Padhalangan

Respati Lair (1)

Swuh rep datapitana, anenggih nagari pundi ta ingkang kaeka adi dasa purwa. Eka marang sawiji, adi linuwih, ... Sapepake

Apa Tumon

Seragam Senam

BojoneKeri   Crita ... Sapepake

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saya tambah umur saya kabur mripat kita...Iki ora liya merga satemene Gusti Allah lagi madhangake mata batin kita kanggo ndeleng akhirat.

Klik

PASRAH DIPRIKSA DOKTER CILIK

Saperangan ing antarane kita ana kang duwe ingon-ingon ing omah. Apa kuwi asu, kucing, manuk, bebek, pitik lsp. Kerep kewan-kewan ksb nganti dianggep minangka perangan kulawargane dhewe. Malah saking rakete karo kewan ingon-ingone, kerep kewan ingon-ingone ksb pasrah nalika arep diapakake wae dening sing duwe. Kaya ing gambar iki contone. (d/ist)***

Pethilan

Ewonan seniman bakal dikerigake menyang sekolahan

Ngasah uteg tengene siswa

Uji materi nyalon presiden kemungkinan gagal

Calon akeh, patut ora?

Parpol ngerigake kekuwatan penuh ing Pilkada 2018

Ana sing pengin ngganti presiden pisan