Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Konspirasi

LURAH Untung Prabowo dheleg-dheleg. Sedhela-sedhela un­jal ambegan dawa, ketara pi­kirane lagi sumpeg. Wiwit ... Sapepake

Cerita Sambung

Desa Abad Anyar (29)

“Ah, kowe ki omong apa? Sindhi ya jelas seneng ta, wong dadi lurah kok ora seneng.” “Seneng sing ... Sapepake

Cerita Rakyat

Kasudibyane kang Namur Laku (8)

Kena sumilire angin, tur mbayangake olehe arep methik kembang mlathi sing isih seger, Babah Lim mesam-mesem ... Sapepake

Alaming Lelembut

Patung Singa Bong China

Bisa diunekake, Sarko wong lanang duwe bojo lan anak siji iku wis wareg. Dudu wareg ma­ngan sega pulen lawuh ... Sapepake

Padhalangan

Sri Maha Punggung (8)

Ganti kang kinocap, gume­laring Praja Gilingaya kang tuhu jembar tebane. Kang ngasta pusaraning Praja ... Sapepake

Apa Tumon

Ora Diusir Kok Metu Karepe Dewe

Ora Diusir Kok Metu Karepe Dewe SING arep tak aturake iki kedadean sing wis lawas banget, taun 1962 ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Lumakune wektu luwih cepet katimbang mlakune mega. Sing sapa kang wektune mung kanggo ngabekti lan ngibadah mring Gusti Allah, mula iku wektu lan umure kang satemene …

Klik

LUKISAN ING WULU

Wulu pranyata bisa dadi salah sijine media lukis kang eksotik banget. Nanging mung wong-wong tinamtu wae kang bisa nindakake, yakuwi wong kang telaten lan sabar jalaran lukisan edipeni iki ora gampang ditindakake sarta butuh ketelitian kang dhuwur banget. (d/ist)

Pethilan

Kanggo Asian Games, Indonesia kekurangan jaran level internasional

Sing akeh pancen kambing hi­tam…

Setya Novanto dianggep nuduhake tumindak kurang becik

Paribasan ngandhakake; tinggal glanggang colong playu!

Setya Novanto wusanane mlebu tahanan KPK

Ngenteni lelakon sabanjure