Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Beda karo Kono

GAWAT tenan iki. Bahaya! Coba yen ibu nganti pirsa ana wanita sing tansah nglirak-nglirik bapak te­rus ketara ... Sapepake

Cerita Sambung

Lungguh kang Ewuh (12)

“Wah, garwa panjene­ngan jebule ayu banget. Jujur wae aku cemburu banget,” es-em-es saka ... Sapepake

Cerita Rakyat

Tapak Jangkah Leluhur (6)

Mubeng seser jantraning panguripan. Esuk awan sore bengi. Dina-dina ngronce sasi. Saka sasi dumadi ta­un. ... Sapepake

Alaming Lelembut

Dhemit Ora Ndulit Setan Ora Doyan

Kedadeyan iki kelakon nalika tlatah urut sewu ora ana ketiga. Manut petungan sasi, kudu­ne wis tumapak ... Sapepake

Padhalangan

Parta Krama (6)

Trampil trengginas tandange Sang Kacanegara ngayuni pangrubuting Kurawa. Ditya Dhadhungawuk kang ana wurine ... Sapepake

Apa Tumon

Merconan Agawe Rame

Merconan Agawe Rame MITURUT critane simbah, kawit cilik bapakku pancen klebu bo-cah sing ora bisa ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Akeh wong kang nindakake bab kang padha ing nalikane kowe ora. Kuwi ora ateges kowe salah.

Klik

GROJOGAN PEDHUT-

Yen grojogan umume sing mili yakuwi banyu, nanging grojogan ing Islandia iki sing mili pedhut. Pedhut ksb mbentuk pola kaya banyu kang nggrojog saka gunung menyang segara. Pranyata uga ana suwarane banyu gembrojog ing segara mau, saengga kaya banyu kang nggrojok temenan ing laut. (d/ist)***

Pethilan

Nangkis hoaks, publik perlu ndhi-sikake rasionalitas

Benci nganti tekan unyeng-unyeng kuwi mutawatiri

DPR ora kesusu ngrembug RUU HP

Ora kaya RUU MD3 ya?

Partai Demokrat njaluk syarat kanggo nyengkuyung Jokowi

Ora ana mangan awan gratis pancen…