Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Diklat Ngguyu

Alih profesiku saka panggurit dadi pemilik mesisan manajer sawijine lembaga dhiklat sing bonafid sejatine ora ... Sapepake

Cerita Sambung

Reca Dewi Nawangwulan

Taun 1980 Sartono lagi umur rong puluh taun nalika ninggal desane ing wewengkon Kabupaten Su­­koharjo. Lunga ... Sapepake

Cerita Rakyat

Kasudibyane kang Namur Laku (4)

Lagi tekan tengah-tengahe laku, Bondhas sing kawit mau tansah nguwatirake barange alok, “Ki Demang, manah ... Sapepake

Alaming Lelembut

Reca Dewi Nawangwulan

Taun 1980 Sartono lagi umur rong puluh taun nalika ninggal desane ing wewengkon Kabupaten Su­­koharjo. Lunga ... Sapepake

Padhalangan

Sri Maha Punggung (4)

Laju lakune para bajobarat Jaramaya, Rinumaya, Juru­maya, sarta Sadumaya be­barengan Togog lan Mbilung ... Sapepake

Apa Tumon

Pupuran Modhel Anyar

Pupuran Modhel Anyar ‘APA tumon’ pisan iki dialami dening guruku sekolah dhek mbiyen kang ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang akeh ngucapake kabecikan iku “luwih becik” katimbang wong kang seneng mbisu.

Klik

BALAPAN WEDHUS

Sawijining bocah cilik lagi melu tandhing ing sawijining lomba balapan nunggang wedhus utawa mutton busting. Acara kaya ngene iki cukup populer jroning pawai Fourth of July parade ing kutha Vale, Oregon, AS. (d/ist)***

Pethilan

Mendikbud ngajab, bayare guru honorer ndang diwenehke

Iki sing jenenge menteri zaman now!

Mendikbud ngajab, bayare guru honorer ndang diwenehke

Iki sing jenenge menteri zaman now!

Panglima TNI ditulak mlebu AS

Mengko gek merga, titttt…. (sensor!)